WAT IS FOOTPOOL?

Een nieuwe voetbalhype waarbij voetbal gecombineerd wordt met poolen: FOOTPOOL!

Bent u op zoek naar een nieuwe, sportieve en uitdagende sportactiviteit voor uw (sport)vereniging, bedrijf, familieweekend of ander evenement? Dan is footpool uiterst geschikt!

U speelt footpool hetzelfde als op een normale pooltafel alleen nu voetballend en op een XXL-pooltafel. Door de eenvoud en de rust waarmee het spel gespeeld wordt is footpool geschikt voor alle leeftijden!

Footpool is al enorm bekend in het buitenland! In sommige landen wordt er zelfs al een Championship Footpool gespeeld. Het is ook bekend onder andere benamingen zoals: poolvoetbal, voetbalbiljart, poolsoccer, poolball, biljartvoetbal en snookpool. 

Wilt u meer over Footpool weten of wat wij u hierin kunnen aanbieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Binnen & buiten

Is het weer op de dag van uw evenement wat minder? Geen probleem! De afmetingen van tafel zijn zo gekozen dat deze zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. U bent dus niet weersafhankelijk.

Het spel wordt gespeeld met 10 speciale ballen: 4 groene, 4 oranje, 1 zwarte en de witte voetbal waarmee je tegen de andere ballen trapt, lobt of stift. Het is de bedoeling dat u eerder dan de tegenstander alle ballen van uw kleur hebt weg gespeeld en tot slot de zwarte bal weet te scoren.

HUURMOGELIJKHEDEN:

Footpool

FOOTPOOL BASIS

Normale speeltafel inclusief toebehoren. Kan zowel binnen als buiten.

€145,- per dag

FOOTPOOL EXTRA

Speeltafel inclusief LED verlichting. De kleur kan naar wens aangepast worden.

€195,- per dag

FOOTPOOL GLOW IN THE DARK 

Speeltafel inclusief LED verlichting + blacklights. Geeft een special-effect.

€245,- per dag

Inclusief opbouwen/afbreken

Reiskosten zijn niet inbegrepen, hiervoor rekenen wij €0,45 per gereden kilometer.

Begeleiding van de footpool tafel kan door ons verzorgd worden. Kosten hiervoor zijn €30,00 per uur voor 1 persoon begeleiding.

SPECIFICATIES:

Attributen

Een footpooltafel wordt geleverd inclusief de volgende attributen:

  • 10 Nike ballen: 1 wit, 1 zwart, 4 groen en 4 oranje.
  • 1 ballen ruit

Bezorging

Wij bezorgen en halen op. Door het eenvoudige 'click-systeem' zijn de tafels binnen no time in elkaar gezet. Voor het bezorgen rekenen wij €0,45 per gereden kilometer vanaf Middelaar. Let op: de afstand wordt dus 4x afgelegd. Tenzij wij ook de begeleiding verzorgen.

Afmetingen

De footpooltafel bestaat uit verschillende delen. Als deze compleet in elkaar zit heeft de tafel deze afmetingen:

Lengte: 460 cm
Breedte: 250 cm

Opbouw & Afbreken

Wij bouwen de tafel(s) voor u op en breken deze na afloop ook weer af. De footpooltafel bestaat uit verschillende delen waardoor we door iedere deur en in iedere lift passen. Een teambuildingsactiviteit op de 8e etage van het bedrijfsgebouw is dus geen probleem!

HUURMOGELIJKHEDEN:

PERSONALISEREN:

Wilt u met deze leuke sportactiviteit tevens uw eigen bedrijf of product promoten? Wij bieden de mogelijkheid om op een leuke, mooie en zeer prijsvriendelijke manier uw bedrijf te promoten d.m.v. site-boarding met daarop o.a. uw logo en bedrijfsgegevens. 

PROMO FILMPJES:

#footpool #hockeypool #locaties #beachfabriek #optisport #footpool #soccerpool #entertainment #futpool #party #eventplanner #event #partyidea #teambulding #soccer #branding #football #events #eventspace #saturdaynight #saturday
#hockeypool #hockey #gezelligheid #pool #spel
#sport #fitness #gym #training #fit #workout #motivation #active #adidas #nike #lifestyle #healthy #work #look #muscle #style #fun #sports #healthylifestyle #fitnessmotivation #instafit #life #health #best #happy #football #fussball #passion #game #gaming #gamer #games #play #winning #sports #win #fun #playing #playinggames #winner #soccer #funny #subscribe #gameplay #gamers #gametime