DEZE TAFEL KOPEN?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u een verhuurbedrijf van attracties en spellen? Dan weet u als geen ander dat meegaan met de trends en ontwikkelingen erg belangrijk is. Een nieuw en uitdagend spel voor alle leeftijden: FOOTPOOL & HOCKEYPOOL. Ook voor activiteitencentra, bedrijven, verenigingen of poolcafe's is het kopen van een professionele en kwalitatief goede footpooltafel en/of hockeypooltafel een leuke aanvulling!

Aangezien wij de volledige productie in eigen beheer hebben kunnen wij rekening houden met uw specifieke wensen. Samen bepalen we de mogelijkheden.

Wilt u meer over de tafels weten, een demonstratie of prijzen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

VASTE EN DEMONTABELE POOLTAFELS:

Wij maken de tafels in 2 verschillende versies. Een vaste tafel die op een vaste plek op een locatie komt te staan, bijvoorbeeld in sporthallen, activiteitencentrums en verenigingen. En een demontabele versie voor organisaties waarbij het handig is dat de tafel snel in- en uit elkaar gehaald kan worden (zonder gereedschap), denk hierbij aan verhuurbedrijven.

DEMONTABELE TAFEL

Een demontabele tafel kenmerkt zich doordat deze op vrijwel iedere locatie geplaatst kan worden. Het speelveld bestaat uit een aantal delen die door middel van een 'click-systeem' gemakkelijk in elkaar gezet worden en bovendien geheel ZONDER gereedschap! Zeer geschikt als verhuurattribuut. 

VASTE TAFEL

Een vaste tafel wordt op een locatie geplaatst waar deze ook kan blijven staan. Hetzelfde idee als bij een normale pooltafel. De tafel opbouwen en afbreken is zeer simpel maar hiervoor is wel gereedschap nodig. Door de zwenkwielen onder het speelveld kan het geheel van de plek gereden worden voor bijvoorbeeld een grote schoonmaak.

PROMO VIDEO:

#footpool #hockeypool #locaties #beachfabriek #optisport #footpool #soccerpool #entertainment #futpool #party #eventplanner #event #partyidea #teambulding #soccer #branding #football #events #eventspace #saturdaynight #saturday
#hockeypool #hockey #gezelligheid #pool #spel
#sport #fitness #gym #training #fit #workout #motivation #active #adidas #nike #lifestyle #healthy #work #look #muscle #style #fun #sports #healthylifestyle #fitnessmotivation #instafit #life #health #best #happy #football #fussball #passion #game #gaming #gamer #games #play #winning #sports #win #fun #playing #playinggames #winner #soccer #funny #subscribe #gameplay #gamers #gametime