WAT IS EEN THEMA PUBQUIZ?

Een thema pubquiz is een quiz volledig ingericht naar één bepaald thema.

Voorbeeld thema's:

 • Voetbal
 • Hockey
 • Sinterklaas
 • Kerst & Nieuwjaar

Na iedere vraag volgt direct muziek zodat het afluisteren een stuk moeilijker wordt en de sfeer een stuk gezelliger. Uiteraard heeft de muziek ook raakvlakken met het thema. Tijdens het spelen van bijvoorbeeld de kerst pubquiz hoeft u zelf de kerstliedjes niet meer te verzorgen. Die zitten namelijk ingebouwd in de quiz en zijn te horen na iedere vraag!

Heeft u een speciaal verzoekje voor een bepaald thema? Neem gerust contact met ons op. 

U KRIJGT EEN LINK MET DAARIN DE VOLGENDE BESTANDEN:

 • Korte handleiding
 • Een zeer luxe pubquiz (professioneel gemaakt PowerPoint bestand) 
 • Quizoverzicht
 • Antwoordformulieren
 • Scoreformulier

WAT HEB JE NODIG:

 • Een laptop/computer/digibord met PowerPoint (2013 of nieuwer)
 • Zorg voor goed geluid i.v.m. de muziek en fragmenten in de quiz
 • Uitgeprinte antwoordformulieren + scoreformulier

LET OP: werkt niet op een iPad, tablet of Chromebook!

Optioneel: een presentator (op aanvraag).


Uiteraard kan BROSIS events de pubquiz ook komen presenteren en alle benodigdheden meenemen! Vraag hiervoor een offerte aan zodat wij een aanbod op maat kunnen doen. 

online met teams of ZOOM

Onze pubquizzen werken via PowerPoint waardoor ze ook eenvoudig online te spelen zijn via Microsoft Teams of Zoom. Plan een meeting, deel je scherm en laat het hele team mee spelen!

DE SINTERKLAAS PUBQUIZ 1.0

Sinterklaas komt bijna naar Nederland en daarom hebben wij een super leuke activiteit voor sinterklaasavond! Namelijk de BROSIS events Sinterklaas pubquiz! Heb jij zin om een keer iets anders te doen dan pakjesavond, een dobbelspel of surprises? Check deze luxe, professionele en vooral super gezellige quiz!

SINTERKLAAS PUBQUIZ 2.0

Daar is hij dan, de Sinterklaas Pubquiz 2.0! Op verzoek van onze klanten, meer raadsels, meer puzzels en iets minder kinderachtig. Want stiekem vinden we het ook op oudere leeftijd nog leuk om Sinterklaas te vieren! Een vervolg op onze Sinterklaas Pubquiz 1.0

DE KERST & NIEUWJAARS PUBQUIZ

De feestdagen komen eraan en dat betekend gezelligheid. Een kerstborrel organiseren voor het bedrijf en wil je iets origineels toevoegen? Of heb jij zin om een keer iets anders te doen dan een standaard kerstavond met de familie? Probeer dan eens de kerst & nieuwjaars pubquiz van BROSIS events!

DE SINTERKERST PUBQUIZ

Het beste van twee werelden, Sinterklaas en Kerst in één! De juiste activiteit voor als je beide avondjes samen wilt voegen. Vijf rondes in Sinterklaas thema en vijf rondes in kerst thema, inclusief muziek in sfeer na iedere vraag. Wat wil je nog meer?

DE VOETBAL PUBQUIZ

pubquiz voetbal hoofdscherm
voetbal pubquiz programma
voetbal pubquiz voorbeeldvraag
voetbal pubquiz filmpje

Test jullie voetbalkennis met deze Voetbal Pubquiz! Tien totaal verschillende rondes met één gemeenschappelijk thema: voetbal! Ideaal om te gebruiken tijdens een weekendje weg, feestavond, BBQ of seizoensafsluiting.

DE HALLOWEEN PUBQUIZ

Een extra aanvulling op de Halloween activiteiten óf de manier om wachtende groepjes voor de spokentocht bezig te houden: de MINI Halloween pubquiz! Eenvoudig te bedienen en voor iedereen die van griezelen houdt!

Tags & Trefwoorden: quiz, camping, kroeg, spelletjes, gezellig, familiespel, huren, verhuur, familiedag, makkelijk, goedkoop, scherpe prijs, dagje weg, uitje, attractie, nieuw, populair, open dag, vrijdagmiddagborrel, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, bedrijfsborrel, bedrijfsactiviteit, kinderen, activiteit, kinderfeest, sinterklaas, sportcentrum, introductiekamp, intro's, Nijmegen, Middelaar, scholen, sportclubs, teamafsluiting, interactief.