BINGO VOOR DE HORECA

INITIATIEF VOOR DE HORECA IN NIJMEGEN EN OMGEVING

Wij van BROSIS events, willen jullie een moment van plezier en samenhorigheid aanbieden in deze moeilijke coronatijd. De horeca is heel hard getroffen en een leuk bedrijfsuitje met al het personeel zit er waarschijnlijk niet in. Om jullie toch een soort bedrijfsuitje te geven willen wij ons product, een online muziekbingo met het thema ‘eten’ schenken aan alle horecazaken in Nijmegen en omgeving. Wil je hier gebruik van maken? Vraag dan via onderstaande knop de code aan om de bingo helemaal GRATIS te downloaden. En daarna uiteraard te gaan spelen met jullie personeel!

Helaas kunnen wij niet voor alle horecazaken een prijzenpakket regelen dus dit moeten jullie zelf verzorgen. Denk hierbij aan een flesje wijn, bier, een chocolade reep, een lekker geurtje etc. De prijzen hoeven zeker niet groot te zijn om de bingo tot een succes te maken!

Wij zijn zelf grote liefhebbers van lekker eten en borrelen en we hopen dan ook dat jullie blijven doorzetten en de moed erin houden!

HOU VOL! 

WAT IS MUZIEKBINGO?

Een bingo met liedjes in plaats van cijfers!

All you can eat bingokaarten

Een muziekbingo is het ideale spel om wat gezelligheid te brengen door middel van muziek, op een leuke en speelse manier. Elke deelnemer krijgt een bingo kaart met daarop 16 verschillende liedjes. Wordt er een liedje afgespeeld die jij op je kaart hebt staan? Dan mag je die wegstrepen. Net zolang tot dat iemand een hele rij vol heeft. BINGO! 

Speel daarna verder voor twee rijtjes, drie rijtjes en tenslotte voor de volle kaart. Zorg zelf voor leuke prijzen zodat de deelnemers gemotiveerd blijven. En een valse bingo... Tja, dat wordt zingen!

Wilt u meer weten over onze muziekbingo's of heeft u meer bingo kaarten nodig? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

HET BINGO PAKKET:

Wij leveren onze muziekbingo's helemaal compleet aan. In ons bingo pakket zit:

  • De bingo (PowerPoint bestand)
  • 100 verschillende bingo kaarten 
  • Een afvinklijst

Alle bingo liedjes zijn verwerkt in de PowerPoint presentatie. U hoeft dus geen extra apparaat of afspeellijst erbij te pakken. Ook verschijnt per liedje de titel (+ artiest) in beeld zodat je zeker weet wat je moet opzoeken op je bingo kaart. 

In de PowerPoint zijn 10 verschillende bingo variaties ingevoerd waar je uit kunt kiezen. Zo komen nooit dezelfde liedjes achter elkaar en speel je dus altijd een nieuwe bingo. En doordat het simpelweg een PowerPoint is, is de bingo perfect te spelen via Teams of Zoom. Deel je scherm en iedereen kan meespelen!

Met de afvinklijst houd de bingo-master bij welke liedjes er al geweest zijn. Dit is de controle lijst wanneer iemand BINGO! roept.

ALL YOU CAN EAT BINGO

Een digitale muziekbingo met alle liedjes in het thema Eten & Drinken! Old school nummers, hele foute hits maar ook zeker moderne top 40 liedjes.

#muziekbingo #bingo #nummers #liedjes #sinterklaas # kerstmis #kerst #sint #muziek #spelletje #gezellig #sinterklaaspubquiz #kerstpubquiz #samen #eten #gezelschapsspel #personaliseren #themabingo #thema #themapubquiz #klassiekepubquiz #digitaal #online #zoom #microsoftteams #prijzen #prijs #kado #cadeautje #cadeau #dobbelspel #bingokaart #powerpoint #afspeellijst #kaarten #bingopakket #valsebingo #geldigebingo #christmas #5december #nieuw #modern